In Extremo – Die Verrückten sind in der Stadt

Jaar: 1998
Speelduur: 59:56
Uitgave: jewelcase
CD van: Eva
Score: ★☆☆☆☆

inextremo

Ansage 6 Vagabunden
Galgen
Ansage Totus Florio
Totus Florio
Ansage Maria
Scaracuila
Ansage Dödet
Skudrinka (Dödet)
Ansage Quant
Quant Je Suis Mis Au Retour
Hameln
Neva Čeng I Harbe
Ansage Villeman
Villeman og Magnhild
Neunerle
Ansage Fred
Traubentritt
Vorstellung
Ecce Rex Darius
Ansage Engländer
Wie kann ich das Herz meiner Liebsten gewinnen
Absammeln

Van de middeleeuwse muziek van In Extremo word ik altijd vrolijk, maar niet van deze cd. Dat ik mijn aversie jegens live-albums niet eerder ventileerde komt omdat ik bewust geen live-albums in mijn verzameling heb. Twintig minuten gezwatel tussen de (helaas allemaal instrumentale) nummers door is echt te gortig.

In Flames - The Jester Race
Ildra - Eðelland

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*