Ninja Cheerleaders

Jaar: 2008
Land: Verenigde Staten van Amerika
Regie: David Presley
Score: ★★★½☆
 

“I know what guys like. I know what men want!” Verdomd, ze hebben gelijk, die uitdagend kijkende studentes die naast jong, intelligent en prettig om aan te zien ook cheerleaders, go-go dancers en ninja’s blijken te zijn. Ninja Cheerleaders mag bovendien de boeken in als eerste filmtip die we van Rune kregen. Potverdikkeme zeg, dat manneke heeft er kijk op!

Ja, Rune weet wat zijn vader leuk vindt en het was voor Wybren en mij onbegrijpelijk dat deze film het met zulke belabberde recensies moest stellen. Ninja Cheerleaders belooft met zijn titel tenslotte niets te veel en alle sequenties tussen ninja matpartijen en dansen in korte, groen met witte jurkjes en dito pom-pons worden netjes aan elkaar geplakt met beelden van blote borsten. Waarom? I know what guys like!

Courtney, Monica en April zijn hun highschool in Las Lomas, Californië wel zo’n beetje ontgroeid. Het drietal studeert dag en nacht om toegelaten te worden tot Ivy League universiteit Brown. Dat kost natuurlijk heel wat, studeren aan zo’n gerenommeerde onderwijsinstelling, en daarom dansen de chica’s handen vol geld bijeen in de club van Hiroshi.

 

Die Hiroshi is dan ook weer de sensei die de dames tot ninja’s opleidt. En die gekidnapped wordt door de maffia. Je maakt wat mee als je achttien bent. Zeker als die knappe politie-inspecteur je crappy Volkswagen op de plaats delict heeft gesignaleerd en zich één, misschien twee keer door je laat foppen, maar vervolgens lastige vragen blijft stellen.

“Dus jullie hebben vijf kerels het ziekenhuis in geholpen terwijl ik neergeschoten werd, zijn erachter gekomen waar Hiroshi gevangen gehouden wordt èn hebben een strip off gewonnen?” Ja, detective Harris is een behoorlijke zuurpruim wanneer hij wordt neergeschoten. Met een glansrol voor vieze cheerleadercoach Red.

The Toxic Avenger
Goed dat de Dacia winterklaar was

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*