Zombie Strippers!

Jaar: 2008
Land: Verenigde Staten van Amerika
Regie: Jay Lee
Score: ★★★½☆
 

Vandaag was het feest. De verplichtingen van kerst en nieuwjaar waren goeddeels achter de rug, Gijs en Joost waren op bezoek en er was American football op tv. Op zaterdag! Omdat we de in plastic geklede heren graag op elkaar in zagen beuken maar de vele commerciële onderbrekingen visueel minder attractief vonden, besloten we regelmatig te zappen van het sportkanaal naar het dvd-kanaal. Hierop moest dan wel een filmpje draaien dat een maximum aan fraaie beelden combineerde met een absoluut minumum aan verhaallijn.

Laat ik net zulke vormen van entertainment in overmate voorhanden hebben. Van de plastic harnassen schakelden we moeiteloos over op de met plastic gevulde borsten in Zombie Strippers! Toen ik Zombie Strippers! en Zombies! Zombies! Zombies! – Strippers vs. Zombies twee maanden geleden in Londen naar me zag lonken, kon ik beide toch moeilijk laten liggen. Vandaag was de perfecte gelegenheid om ons aan al dit moois te vergapen.

Toch al in opperbeste stemming door de circusacties die de spelers van de Arizona Cardinals zojuist ten tonele hadden gevoerd en de flesjes pilsener en Merck toch hoe sterck, gingen we vrolijk verder met ons gejuich bij het zien van zoveel banaliteit. Volgens de fraai retro-ogende kartonnen hoes van het schijfje was dit de fantasie van elke man. Vrouwen met grote borsten – ja, leuk! – en voor zombies mag je me ook ‘s nachts wakker maken, maar welke malloot bedenkt het om beide bij elkaar te vegen en anderhalf uur lang uit te melken?

 

Wie het ook was, hij (ik ga er tenminste van uit dat het een man is) verdient een medaille. Zelfs Gijs, notoir hater van alles wat naar horror riekt, gaf toe een dvd als deze graag aan te schaffen. Het begin is niet veel anders dan al die andere zombiefilms uit de B-categorie: een virus zorgt voor een schrikbarende toename van levende doden op de straten en deze ondoden hongeren naar mensenvlees. De nieuwe twist bestaat eruit, zoals de titel al deed vermoeden, dat de ondoden gemotiveerder dan ooit doorgaan met hun oude beroep.

Op welke stukken mannenvlees de in een steeds grotere staat van ontkleding en ontbinding verkerende dames het voorzien hebben laat zich raden. Pornoster Jenna Jameson gaat in deze voor haar doen waarschijnlijk vrij tamme film uit de kleren om na haar leven niet ook haar reputatie als meest opwindende stripster van de club te hoeven verliezen. Vieze oude man Robert Englund (lang geleden Freddy Krueger uit A Nightmare on Elm Street) kan zijn ogen niet geloven. Wij ook nauwelijks. Een bijzonder vermakelijke film.

Balls of Fury
Zelf zou ik geen 540° doen

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*